sjukling...

Älsklingen har varit sjuk sedan i måndags, stanna hemma från jobb tisdag onsdag torsdag men idag stack han iväg till jobb..
Jag däremot har varit hemma igår och idag.. Har jätte ont i magen =(.. Men imorgon är det dags för jobb igen... Är en kort dag mellan 8-13.30 ca, så det ska nog gå bra.. Ska kanske sticka till ikea imorgon för att handla ny säng med sängbord... Jipppiiiee.. Sen blir det grillning med pauline och nicklas på kvällen, så det ska nog bli skoj..

Har en massa att göra idag känns det som, måste skicka iväg 2 saker, biblan och hämta böcker som kommit och sen diska... Måste bli färdig med de 2 arbetena jag håller på med också och skicka iväg..

Nej nu måste jag springa till toan.. Ha en super bra dag.
Saknar min älskling redan =(
Puss och kram <3

Älskar dig Patrik <3
Aladdin, familjen och vännerna <3

God kväll !

Igår kväll gick vi och la oss ganska tidigt, ca 22.
Min älskling var jätte dålig i magen igår, tyckte så synd om honom <3.. Till middag blev de vitlöksbröd med kassa kräftor.. Mums vad gott.. Måste bara få säga detta , HAHAHAHAH Sarah =D hehe, vet att hon också vill ha kräftor.. Riktigt gott var det =)..
Vakna vid 06 imorse =/ inte alls skoj.. Älsklingen fortfarande dålig i magen, och varit det hela dagen =( trist.. Så han har varit hemma från jobb idag..

Idag har jag diskat, pluggat massat och sen varit ute med Aladdin.. Vi träffa Pauline och Ludde och det gick väl hyffsat bra =D..
Jag ska snart gå och duscha, sen blir de nog nya wallander filmen för mig och älsklingen ikväll <3..
Imorgon blir det jobb för mig, förhoppningsvis håller jag mig frisk (har varit på toaletten en hel del idag jag med) men de går nog över...

Men men nu ska jag gå och ge min sambo en puss, sen gå och duscha..(Känner hur det bubblar i magen nu =( )
Hoppas ni får en trevlig kväll..
Puss och kram

Älskar dig Patrik <3 Min snuttesötnos..
Aladdin, familjen och vännerna <3

Hinner ett...

litet inlägg innan det är dags att sticka till jobb.
Igår tog vi de bara lungt hela dagen... riktigt skönt.. Bar även upp badkaret så att jag ÄNTLIGEN kunde bada =D..
Till middag blev det stekt kycklingfilé med sallad.. Massa gott..

På kvällen vid 21 tog vi oss ett bad tillsammans, mysigt... Sen kalla sängen..
VI somna väl runt halv 11 men lika trött för det är jag nu..

Idag blir det som sagt jobb, 08-15... En riktigt härlig tid. Sen ska jag snabbt hem, kasta tvätt i maskinen och sticka ut med aladdin, sen springa ner till tåget för att åka in till Ystad.. Där vi ska storhandla på Willys...

Nej nu måste jag springa..
Hoppas ni får en bra dag..
Puss och kram <3

Älskar min underbara Patrik, du är verkligen den mest underbaraste och sötaste människan jag träffat. Min gulleplutt <3 Nu kommer jag och pussas med dig..=D

Aladdin, familjen och vännerna <3

Hem ljuva hem !

Var nere på festivalen igårkväll.. Lyssna på ett band, min sambos lillebrors gamla musiklärare..
När det var färdigt köpte vi friterad banan med glass sen tog vi bussen hem...
På bussen fick vi för oss att köra hem till kära tomelilla när vi kommit fram till svärmor så det gjorde vi.. Vid 00.30 inatt satte vi oss i bilen och körde hem... Vi var väl hemma runt 02 inatt och kunde sova skönt i vår egen säng..
Himla skönt att vara hemma igen faktiskt.. Har städat lite idag och även varit och handlat..

Imorgon är det jobb som gäller 08-15.. skön tid =D..
Ska fortsätta städa lite senare, nu ville vi ta de lungt en stund, är rätt så trött =(..

Aladdin är massa trött och sover hela tiden.. sötis <3..

Har hämtat ut mina kläder =D så fina..

men hoppas ni får en bra dag, kanske skriver lite senare.
Puss och kram <3

Älskar min patrik <3, du är den bästa pojken som finns hjärtat..
Min gulleplutt <3

Aladdin, familjen och vännerna <3

Helsingborg!

Då sitter man hos svärmor nu..Älsklingen ligger och tittar lite på tv medan jag sitter här.. var på festivalen igår och kom väl hem vid 00.. Såg först danne stråhed, sen joddla en kort stund för att senare gå vidare och se på ett hårdrocksband som patrik ville se..
Kom hem, gick ut med hundarna en runda sen satt vi och snacka med älsklingens broder ett tag.. sen gick vi och la oss.. Vakna vid 11, gick ut med hundarna en runda sen åt vi frukost.
Idag ska vi bara ta de lungt... Sticka och käka lunch på burger king...
Sen blir det festivalen ikväll..  Får hoppas att de inte regnar.. För igår när vi satt där och vänta på danne stråhed så börja de pissregna så vi var helt genomblöta. Då bestämde vi oss för att åka hem så vi gick och kolla bussarna.. Satt där och vänta tills vi bestämde oss för att stanna.. Någongång torka man säkert..

Igår var vi även på skopunkten, jag handlade 2 par skor och patrik 1 par.. Sen körde vi vidare till väla där vi handlade lite.. Sista presenten till Oliver som blir 5 om ca 2 veckor, handlade ett salladsset.. fint fint, sen hundtäcke till bilen.. Har ju köpt bälte till aladdin så nu ligger han där bak i sättet själv.. så skönt..
Så det blev lite smått och gått där.. Gick vidare in till Ikea och skulle kolla på servetthållare men de hade de inga =/ Så det blev kläddrullare och ett skohorn..
Sen åkte vi hem..

Nu har vi bestämt oss för att börja äta nyttigt, vi  ska gå ner lite i vikt är det tänkt.. Ska bli massa sallad för oss.. Allt sådant nyttigt och INGET onyttigt.. Ska testa det 1 månad sen får vi se.. (därför vi köpte ett fint salladsset).

Min pappa ringde igårkväll/inatt och sa att han hade träffat en som ville prata med mig.. En som jag hade väldigt bra kontakt med från förskolan till 6:an.. Jag fick prata med honom och hörde först inte vem det var.. Sen fick jag veta att det var Robin Martinsson =O Shit vilket chock jag fick..Jag har inte pratat med honom på fleraa år.. Det var verkligen länge sen..men det var kul , riktigt kul =D 

men nu ska jag gå och titta runder på internet men också ge min söta sambo en puss ;)
Puss och kram <3

Jag älskar dig Patrik <3 Min gulleplutt..
Aladdin, familjen och vännerna <3


Haj o ivaj!

var riktigt trött när jag körde hem igår, kändes som jag skulle somna flera gånger =/..
När jag kom hem var vi vakna en stund, men sen gick vi in och la oss...
Somna rätt fort..
Har varit vaken sen älsklingen körde till jobbet imorse, kunde inte somna om..
så nu sitter jag här och ska gå ner och hämta tvätten nu strax, sen ska jag gå till bussen för att åka in till skolan.. Tänkte sitta där en stund till älsklingen slutar jobbar, vilket är kl 15.. =D.. Efter det ska vi hem och packa ner det sista..
och sen kör vi till helsingborg.. Blir inget bloggandet förän på söndag kväll kanske.. (om jag orkar)..

men hoppas ni får en underbart rolig helg.
puss och kram <3

Älskar dig Patrik <3
Aladdin, familjen och vännerna <3

Sista dagen !

Sista jobbdagen denna vecka...
Var  i skolan i måndags, och det gick bra =)..
Nu är det massa arbete som ska in bara... Riktigt jobbiga är dem... Jag har fixat praktikplats nu också.. Fick vara här i Tomelilla så de ska bli skönt, slippa pendla fram och tillbaka till Ystad.. Ska ringa min handledare imorgon tänkte jag så vi kan planera mina tider.. Hoppas att han är snäll eftersom jag måste jobba också..
Kanske kan planera in mitt schema där till mitt andra schema =)

Igår jobba jag mellan 8-15 och det var skönt.. Stack till biblioteket efter och låna två böcker.. Tvungen att ha de till mitt arbete så jag fick lite fakta..
Sen kom min älskling hem, min underbara sambo <3. Såg en film tillsammans igår kväll innan vi gick och la oss.. Tack älskling, jag älskar dig merän allt <3.

Idag blir det också jobb, HELA dagen =( Lite trist... 12-21.30.. Hinner inte med att plugga något, eller att träffa min älskling men.. Vi klarar oss nog, <3.. Får mysa massa kväll istället ;)

Imorgon ska jag åka in till skolan och plugga tänkte jag.., För sen sticker vi till helsingborg när älsklingen slutar jobbar.. Ska upp till svärmor.. skoj skoj.. Det är ju helsingborgsfestivalen så.. Vi ska stanna där hela helgen och kommer tillbaka hem på söndag eftermiddag!.. Ska bli skönt att komma bort lite.. Så älsklingen får träffa sina vänner där uppe också..

men men, nu har jag saker att göra..
Hoppas ni får en underbar dag.
Puss och kram <3

Älskar dig Patrik, merän allt, glöm aldrig det.. <3
Aladdin, familjen och vännerna <3



Nytt..

          


Dessa kläder och påslakan beställde jag igår... Lycklig =D



Uppe tidigt..!

Idag är jag uppe tidigt.. Fråga mig inte varför... Vakna när älsklingen stack till jobb..Saknar honom redan =(
Känner att jag HIMLANS (minsta ordet man kan säga) ont i magen.. Men det är bara 2 veckor kvar till min läkare kommer tillbaka från semestern, och innan dess kan inget göras ändå.. Även om jag går till andra läkare.. Proverna är tagna och skickade till labb så..

Idag är det skolan som gäller.. 14.00.. Innan dess ska jag äta frukost, gå ut med aladdin, duscha, packa väskan, titta på tv.=).. Massa att göra.. Måste nog ta tåget vid 12 också tror jag för att hinna till skolan i tid..

Har inte så mycket mer och skriva, får se om jag hinner och orkar skriva när jag kommer hem !.
Ha en super bra dag!

Puss och kram.
Älskar dig Patrik <3
Aladdin, familjen och vännerna <3

Färdig för denna vecka..

Nu har jag jobbat färdigt för denna vecka.. Så denna söndag ska jag umgås med min älskade sambo <3. Har ju inte haft så mycket tid tillsammans denna vecka =(..
Just nu ligger han där inne och sover så jag ska snart gå in och pussa på han =P.
Tänkte sticka till stranden idag men vädret är ju inte så fint, så vi får ha allmänt mysigt.. Tänkte flörta med honom om att åka in till Ystad och köpa wienerbröd på fritidsbaren..Himla goda är dem... Innan vi ska börja tvätta 14...

Imorgon är det jobb för älsklingen och skola för mig =(.. Dock bara mellan 14-16 typ..
På tisdag blir det jobb för mig.. Lite extra mellan 8-15.. Sedan en låång dag på onsdag mellan 12-21.30.. Sen är jag faktiskt ledig i veckan... Nästa helg blir de att åka upp till svärmor.. Det är ju helsingborgsfestivalen..

Vill även hälsa min syster grattis på namnsdagen idag.. Sarah!.  Även grattis till er andra som heter Sara!

Ne, nu ska jag in och pussas med min älskling, Ha en super bra dag.
Puss och kram <3

Älskar dig Patrik massa massa massa, du är mitt allt <3
Aladdin, familjen och vännerna <3


God morgon allesammans...

Då är man uppe med tuppen idag..
När älsklingen gick var jag som vanligt väldigt hungrig så jag kände att det var lika bra att gå upp och äta frukost.. Efter det kändes det inte så lönt att gå och lägga mig igen eftersom jag ska börja jobba 12.
Så nu sitter jag här och har nyss ätit frukost..
Har en hel del att göra idag innan jag sticker till jobb..

* gå ut med aladdin
* packa jobbväskan
* packa badväskan (ska bada med jobb, sen marknad)
* äta något litet innan jag sticker
* tanka
* handla mat till jobb

Det är vad jag har och göra.. Ska se om jag hinner diska resten av disken som baby inte fick plats med igår..
Slutar 21.30 ikväll så de känns ju skönt, 30 min innan =).. Men men, de blir iaf 3.5 timme extra idag jag jobbar..

Idag blir det marknad med jobb i Sjöbo.. Får hoppas man hittar något fint =).. Iaf nytt marknadsgodis.. Älsklingen ville också ha lite. 

Nu ska jag gå och göra lite annat!
Hoppas ni får en underbar solig dag idag.. 
Puss och kram..

Patrik, Tack för att du finns. Jag älskar dig <3
Aladdin, familjen och vännerna <3
 

snart snart snart..

Snart är det dags för att köra till jobb!..
Blandade känslor... Skönt och tjäna pengar men skulle varit underbart att vara hemma också.. Men har varit de för länge nu..
Var på marknaden här i Tomelilla med Johanna och Julia en stund.. Handlade marknadsgodis men de var inte så gott som jag trodde =O.. Köpte nog av fel.. Störigt.. men jag får baka egna..Nougat pratar jag om..

Nu ska jag snart gå och göra iordning en macka jag tänkte ha med till jobb, sen måste jag sticka ut med Aladdin också.. Saknar Patrik <3

Men men..

Haj och ivaj <3

Patrik, du är mitt allt <3
Aladdin, familjen och vännerna <3

Nu ger jag mig....

Nu kan jag inte sitta hemma längre.. Fick sjuka mig igår också från jobb.. Himla jobbigt.. Får ångest var gång..
Jag ska ge min mage 1 vecka till, har jag inte fått veta vad det är då går jag till läkaren..
Skit jobbigt.. När jag vaknar på morgonen då vid 7 när älsklingen går upp så måste jag också gå upp för jag är skit hungrig och mår illa samtidigt =O..
När älsklingen hade kört gick jag in och la mig i sängen igen och somnade.. Sov till 9.30...Riktigt härligt..
Men är fortfaraden lika trött =O..

Idag är det Tomelilla marknad och jag vill såå gärna gå... Men får se!.. Har ju en del och göra nu innan jobb..Ja som sagt, ska jobba idag.. 16-22.. Den tiden ska jag väl kunna klara av.. Hoppas...
Ska springa ut med Aladdin nu, sen diska och städa osv.. Måste köra till jobb 15.30...

PS. Min kära sambo tatuerade sig igår.. Himla fint blev det faktiskt.. Han är inte riktigt färdig men.. Duktig älskling..

Nu måste jag gå.
Hoppas ni får en underbart solig dag..

Puss och kram <3
Älskar dig Patrik <3
Aladdin, familjen och vännerna <3

Sorry !

Har inte orkat skriva så mycket, förlåt för det !..
Men mår som sagt inte så bra, så därför.. Jag försöker kämpa mig igenom varje dag och utan min älskling hade jag nog inte klarat det <3. Han tar hand om mig.. Tack älskling <3
Igår var jag endast hemma.. (var och handla lite också men..). Sen när älsklingen kom hem blev de taco sen körde vi till Kivik och gick på marknad.. Himla mycket folk måste jag säga... Jobbigt att gå där =/.
När vi kom hem, tog vi de lungt och myste lite.. <3

Idag händer det en del saker.. Förhoppningsvis om jag orkar.  Nu strax ska jag gå och äta frukost, sen springa in i duschen osv.. Sen ska jag ta bussen in till Ystad för att träffa Filippa 11.27.. Jättteeee länge sedan vi träffades, ska bli så skoj...
Sen ska jag iväg 14.30... Efter det blir det nog lite träning med älsklingen om jag orkar.. Får se vad magen säger..

Imorgon blir det en lång dag på jobb.. 12-21.30.. Lika dant på fredag.. Sen torsdag blir vanligt 16-22 och på lördag 14-22.. Fick ju snällt sjuka mig i söndags pga magen =(...

Gud vad många små finnar jag fått på ryggen upp mott nacken =( Hemskt...

men men, ni får ha en underbar dag
Puss och kram <3

Patrik, vad skulle jag gjort utan dig? Du gör mitt liv till något vackert.. Du är min stjärna.. Jag älskar dig <3
Aladdin, familjen och vännerna <3


Usch =(

Igår hade vi de underbart <3
Åkte dock inte iväg..
Utan vi tog med oss kina mat hem och åt... Sedan på kvällen kolla vi på sing a long sen på sommarkrysset.. Skulle se en film men jag somna mellan varven så vi gick in och la oss.. Hade en mysig dag igår iaf <3
Mådde inte så bra igår , inte idag heller =/.. Mår jätte illa..
Nyss har vi kollat på ice age3.. hehe, ball.. Älskar min underbara, mysiga sambo <3

Vet inte vad mer som händer idag... Får se vad jag orkar.. Svettas, och mår illa =(..
Hoppas ni får en bra dag.
Orkar inte skriva mer =(
Ska gå och mysa med min älskling nu..

Älskar dig Patrik <3
Aladdin, familjen och vännerna <3


Tyvärr inte..

Tyvärr inte blev det någon träning idag!...
Jag hade tänkt sticka in men nja.. Jag var riktigt trött imorse.. Är fortfarande jätte trött =/.. Vill ju verkligen att denna trötthet ska försvinna... Så det blir kanske träning imorgon efter jobb med älsklingen <3 Mys..
Älsklingen är och jobbar nu och jag har nyss kommit hem från affären.. Apoteket och coop..
Idag består dagen av tvätt 14- framåt.. Kolla tv, städa om jag orkar =/..
Ut och gå med aladdin..
Sen ska jag köra till jobb vid 20.20... Jobbar ju inatt 21-10..

men men, funderar på att gå och lägga mig och läsa en bok eller titta på tv lite.. är riktigt trött..

Igår fira faktiskt vi 8 kärleksfulla månader <3 så mysigt..
Imorgon kväll hade vi faktiskt tänkt sticka och göra något, men vad vet vi inte än.. Så vi får se..

ha en fortsatt bra dag
puss och kram
Patrik, tack för dessa underbara månader <3. du är de bästa som hänt.. Alltid vi <3
Aladdin, familjen och vännerna <3

Skönt !

Idag blev det träning.. Åkte med älsklingen in idag... Gick till friskis och träna mellan 08-09.15..
30 min spinning (100 kalorier)

20 min orbitrek (100 kalorier)
25 min löpband (100 kalorier)
Alltså 300 kalorier förbrände jag idag.. Känns så lite =/

Sen umgicks jag med Pauline lite, trevligt.. Hon var ju inte med och träna.
Men imorgon ska hon följa med och träna... Trevligt.. Och då ska det förbrännas dubbelt så mycket hoppas jag.. Hehe.. Hoppas jag orkar.. Har jätte ont nu där nere, där man sitter typ vid benen.. Efter spinningen =/

Nu är jag riktigt trött och saknar min älskling JÄTTE mycket.. Han är väl hemma om ca 1 timme sen ska han sticka igen för att prata med en tjej som är tatuerare, han vill ju tatuera sig.. Så vi får se !.. Vet inte om jag ska med dit =/ är rätt trött..

Men men, ni får ha en super bra kväll!
Puss och kram <3
Patrik mitt hjärta, dig älskar jag riktigt mycket <3
Aladdin, familjen och vännerna <3


Ett inlägg till !

Hinner med ett inlägg till !

Har nyligen slutat titta på tv !.. Ska titta igen om en stund..
Idag har jag hittills hunnit med:

* Gett aladdin mat
* Varit ute med honom
* Kollat tv
* Sutit här lite
* Tankat
* Apoteket
* Handlat
* Ätit frukost

och nu ska jag titta tv igen och sen ska jag gå och laga lite mat !.. Blir spaghetti och köttfärssås!.. mums..

Saknar min underbara älskling sjukt mycket..han är verkligen de bästa som hänt mig.. Jag är så lycklig i hans närhet, bara tanken att han är min <3 Ingen är så underber som honom.. Bäst.
Jag älskar dig Patrik <3

Imorgon bitti blir det träning med Pauline... När jag väl kommit igång kan jag börja träna med älsklingen också när vi hittar tider som passar oss båda <3

Ha en super dag!
Älskar dig Patrik <3
Aladdin, familjen och vännerna <3


Klarade mig !

Klarade mig inatt...
Åkte in till ystad igår för att möta Pauline, gick våra ärenede och tog en fika...
Sen stack vi hem till min mamma för att hjälpa henne med sin nya dator..
Dagen gick åt iaf.. När kl var lite över 17 så kom älsklingen och hämta mig.. Skulle sticka och träna.. Magen var sisådär så jag satt och titta när älsklingen träna..
Nu ska Pauline också se om hon kan skaffa ett sådant kort så vi kan träna tsm också på dagarna...
Sen får jag träna med älsklingen de dagar jag kan <3
Var hemma rätt sent igår så blev inte så mkt.. Lite tv och sen säng..

Idag är det jobb för min del, förhoppningsvis.. Har massa ont i magen =/ vet inte om jag klarar det.. Får väl ge de 1 timme till iaf..
Ska sticka och tanka, handla och gå på apoteket också.. Har en hel del att fixa !. Laga mat blir det också innan jobb..
Längtar redan tills jag slutar jobba ikväll då jag får se älsklingen igen <3

Men men, nu ska jag strax ge aladdin mat, sen sticka ut med honom en runda..
Ha en super bra dag idag..
Puss och kram

Älskar dig Patrik <3
Aladdin, familjen och vännerna <3

 

Hemsk natt !

Jobbade igår, det märks verkligen hur j*vla trött jag är.. Det var precis så att jag orka göra mitt arbete igår... Mitt huvud var inte alls med.. Får hoppas det blir bättre snart !

När jag kom hem mötte jag älsklingen och Aladdin här utanför.. De var ute sista rundan =P Sen hoppa vi i säng och kramades lite. <3
Vakna dock inatt med värsta kramper i magen =( Satt på toa jätte länge... Jag trodde allvar att kramperna skulle ta död på mig.. Jag grät och grät =( Sen höll älsklingen om mig när jag kom in igen till sängen <3. Underbart..
Låg och mös lite innan han stack till jobb för 1 timme sen. 
Fick snällt gå och sätta mig på toa igen efter med kramper i magen =(.. Vill att detta ska ta slut...
Nu ska jag snart gå och ge aladdin mat, sen själv äta frukost !. Tänkte också dammsuga över här hemma och diska !..
11.27 ska jag ta bussen till Ystad, göra lite ärrende men även träffa Pauline <3. Skit länge sen nu.. Saknar dig gumman <3
Sen ska jag sticka med Älsklingen och träna !.
Ni får ha en super bra dag idag för det ska jag försöka ha fast min mage =(.

Puss och kram <3
Älskar dig Patrik, du är mitt livs kärlek <3
Aladdin, familjen och vännerna <3


Uppdat...

Lite väl dålig uppdatering jag har...  Denna vecka har bara flugit förbi.. Samtidigt som jag är as trött... Vet inte vad det beror på utan jag är allmänt skit trött =O.. Jag går på mina järntabletter också så det ska man inte skylla på..
Men vi får väl se.!

Här kommer lite vad som hänt i veckan som varit !
i Tisdags åkte vi in till ystad vid 9 tiden för att låna mormor och morfars bil...Sen vidare till dalby där vi chipkastrera aladdin. Så nu får vi se om det hjälper.. Det är ett chip de sätter i nacken och varar ett halvår.. Hjälper detta ska vi kastrera honom helt tror vi.. Men hjälper det inte så var det inte lönt att kastrera honom helt heller sa dem. Detta är ett litet test!
När vi kom tillbaka till Ystad hade mormor och morfar tagit fram bullar osv.. Så vi tog oss en fika...
Sen åkte vi hem och tog det allmänt lugnt.. Är som sagt skit trött =(

i Onsdags var det ännu en ny dag.. Sov ganska länge.. Sen stack vi till Ystad för att hämta upp mamma, sen vidare till Swedala Outlet.. Handlade en del saker och blev nästan 2000 kr fattigare.. Samma gällde min sambo fast han kom undan på 1500.. Bilder kommer längre ner.
Väl hemma tog vi det lungt och mös lite <3..

Torsdags: Var vi bara hemma och tog de lungt.. Sedan grilla min älskling till oss på kvällen <3. Tack älskling..
Gott med grillat. sen tog vi de lugnt och mös resten av kvällen <3.

I Fredags fick vi iaf garage halv 9 på morgonen.. Så nu kan min moped stå inne=D
Lite senare på kvällen fick jag ett ryck så jag började måla i köket.. Ganska häftet!. Blev inte klar men...
Det var tvätt för oss idag också mellan 14-21...

Lördag: Idag var det meningen att vi skulle sticka till Ekebofestivalen men jag orka inte =/..
Fick dock se att Aladdin hade fått sår i ljumsken.. Så ja =/ Nu får vi behandla de med asollösning och hoppas på det bästa.. Annars får vi kolla upp det.. Mer simning blir de inte på ett tag för honom iaf. Detta måste försvinna först !.
Vi tog det endast lugnt denna dag.. <3 Gjorde dock en smörgåstårta.. Mums..

Igår var sista dagen på semestern =/ Stack till boan så vi kunde handla lite. Handlade 2 böcker, synål, och häftstift.. Intressant va =P
När vi kom därifrån började jag sy på mitt linne. Ganska bra =)..
Sen tog vi de lugnt resten av dagen.
På kvällen började jag städa i köket. Rengjorde spiss/ugn och köksbänken.. Så nu ska där bli massa fint..

Idag är det dags för jobb =/ och lika trött är jag fortfarande.. Vet inte vad det är med mig.. Jag skulle kunna sova dygnet runt..
Men men, ska strax gå och ge aladdin lite mat sen ska vi gå ut en runda !
Får se om jag kanske hinner med ett besök från Pauline idag också.. thihi <3. Saknar dig gumman <3
Ska ju köra till jobb vid halv 4..

Ajja, ha en super bra dag !
Puss och kram <3
Älskar min man merän något annat i världen <3 Han är bäst.
Aladdin, familjen och vännerna <3

Här kommer lite bilder !
   
   
HÄR VAR KLÄDERNA JAG KÖPTE !

                                 
 KÖKET
.

RSS 2.0