Ändrade planer..

jupps, skulle in till Ystad 08 imorgon bitti för att sitta i skolan och sen passa barnen, men det blev ändrade planer och jag stannar hemma.. Rätt skönt faktiskt, behöver sova, dammsuga och göra arbeten.. Oavsett hur lycklig jag är nu, och hur bra jag har det, så har jag kommit in i en svacka :( Och det är inget kul alls.. Är jätte trött hela tiden, och gråter hela tiden... Det är riktigt jobbigt.. Så fort jag är ensam eller ingen hör mig så gråter jag.. Tur jag har Aladdin att mysa med om dagarna, så han kan trösta mig och min älskade sambo på kvällarna/nätterna.

Det är så mycket jag vill skriva, men som inte är lämpligt i bloggen.. Önskar att jag kunde göra den hemlig eller något.. Nej men jag ska nog börja skriva dagbok nu under tiden när jag är inne i min svacka, kan nog kännas skönt att skriva av mig lite.. Sen får Patrik läsa den när han orkar, så han förstår <3.

Nej nog om det nu, ikväll skulle jag göra thai mat men först gjorde jag friterade bananor, och det blev riktigt gott och lätt att göra... Sen var vi så mätta och trötta så vi orka inte göra någon thai mat så vi gjorde ägg och räkmackor istället till idol, och det var mumsigt :)
Nu är jag proppmätt att jag inte orkar min stora godispåse jag köpt idag, men ajja.. Bra att spara till en annan kväll:)

Nu sitter jag och väntar tills idol ska börja igen om 50 min ca, tror jag ska starta sims om jag kan och hinner.. Min sambo sa till mig för ca 1½ vecka sen att min hårddisk kommer att lägga av när som, så jag har inte vågat stänga av den sen jag fick den... Rädd för att om jag spelar sims nu så kanske den lägger av =/..
Ajja, måste iaf fortsätta med att skicka över bilderna osv.. Ska se om jag hittar något bra på internet, typ en extern hårddisk. :) Det behövs.

Ha en super bra kväll.
Puss och kram <3

Älskar min sambo <3
Aladdin, familjen och vännerna <3


Grattis Morfar...

Idag är det morfars dag...
Grattis på födelsedagen..

Idag sov jag till 10, sen har jag varit ute med aladdin, gett han mat, ätit frukost och kollat på tv.. Nu sitter jag här, nyss ätit upp de sista i ben och jerry glassen.. Mums, men massa is =/..
Just de, måste avfrosta frysen, men ajja de får vi göra i helgen eller något när vi har tid..
Idag har jag massa att göra..
Måste dammsuga, diska, göra läxor, packa upp tvätt, mysa med aladdin <3
Känner bara för att gå och lägga mig och sova.. :)

Längtar tills min underbara sambo kommer hem <3
Febern vill verkligen inte ge med sig, har lite idag också men ajja.. Någon gång går den över =).

Ska försöka kolla på min film jag köpte igår också =)..
Vill bädda ner mig i soffan med filten och titta..
Så de blir kanske så =)

Men jag är väldigt sugen på att spela sims 3 också :)

Nej nu har jag annat för mig.
På fredag är det mammas tur att fylla år :) Sen kalas på lördag för mamma och morfar..

Puss och kram, ha en super dag
Patrik mitt hjärta, du betyder så mycket <3
Aladdin, familjen och vännerna <3

Malmö....

Har nog aldrig varit så trött som jag varit idag..

Somna vid 23 igår kväll, och vakna vid 04 av en j*vla dröm, kunde ikke somna om... Väckte Patrik och han fick ligga och hålla om mig hela tiden vi hade kvar till 06.20.. :) Tack älskling.. Var sjukt rädd, helt hemskt..

Skulle ju upp 06.20, tog en dusch, sen åkte vi in till ystad, där jag gick till mamma ca 1 timme.. Sen vidare till stationen för att ta tåget till malmö.. Filippa hoppa på i rydsgård :) Ringde min läkare på tåget och allt såg bra ut på mina prover :) Glaaad..
Vidare till malmö, gick igenom stan in på hansa kompaniet och vidare till triangeln.. Tog tåget hem 15.19, efter att vi var grymt trötta och kissnödiga..
Handlade inte sådär jätte mycket kläder till mig själv, hehe..

Jag handlade:
* ett halsband med bokstaven P (Patrik)
* ett par VARMA strumpor (riktigt mysiga)
* ett par stickade strumpor (coola)
* två par klämmor
* snoddar
* diadem
* en stickad tröja (riktigt mysig)
* en dvd film
* pennor
* sudd
* presenter till mamma
* tre par snygga kalsonger till Patrik
* ett par kalsonger med serier på till Patrik

Ja, det var väl allt.. Inte så mycket kläder som sagt..
När vi gick i sista affären var jag så trött att jag inte visste var jag var.. Det sved i ögonen =/
När vi satt och åt lunch, en pizza så orka jag inte äta upp hela eftersom jag var mätt, och då trodde personalen att jag inte tyckte om den =/..Som jag skämdes innan han förstod att jag var mätt för att han pratade inte svenska...

När vi sen satt på tåget, på vägen hem... Så satt där en kvinna brevid oss som satt och stirra helt blint på oss.. Skit läskigt men vi kunde inte låta bli att skratta, fy fan vad kul det var ;).. Skratta tills vi fick ont i magen... tom. hon skratta men bara för att vi skratta.. Ja helt sjukt roligt.. Man förstår inte , man måste vara med .. hehe..

Nej nu ska jag ta de lugnt, sen blir det idol 20.00..
Ha en super bra kväll.
Puss och kram <3

Älskar dig hjärtat <3.. Du är det bästa som hänt mig <3.. Tack för att du var vaken med mig inatt...
Love <3

Aladdin, familjen och vännerna <3

En helt slut Emma..

Det är vad jag är, helt slut efter helgens jobb.. Var så trött att jag somna direkt när jag kom hem igår kväll, och sov tills kl var 10 idag.. Vakna inte ens när älsklingens klocka ringde och det gör jag alltid annars..

Känner mig fortfarande helt körd, men ikväll blir det jobb igen.. 16-22.. Så om fyra timmar är det dags.. Sen är jag ledig tills fredag natt.. Och det ska bli skönt =D..
Följde som sagt inte med Johanna till malmö idag, pga min trötthet.. Har fortfarande lite feber också men ja, de går över..

Tänkte ställa mig och göra pannkakor tror jag, om jag orkar ;) hehe..

Annars , är det inget roligt och skriva idag.. Blir Malmö imorgon med filippa, så får skriva mer imorgon kväll.

Om 6 veckor har jag och patrik 1 år <3 Helt underbart.
Jag älskar dig sweety <3

Aladdin, familjen och vännerna <3

Söndag...

Idag är det söndag..
Gick upp för ca 1 timme sen, sen dess har jag ätit frukost, duschat, gett aladdin mat och tagit på mig kläder =)

Fick feber igår, ca 2 timmar innan jag skulle till jobb.. Men tog med mig panodil till jobb och knapra på dem =).. Det gick bra det.. Min huvudvärk/öga har inte släppt än, så får knapra på panodil idag igen på jobb.. ska jobba idag mellan 12-22.. Många timmar.

som sagt, idag blir det jobb, ska springa ut med aladdin nu.. Älsklingen ligger fortfarande i sängen och sover <3.
Imorgon blir det förmodligen malmö med Johanna, sen blir det jobb igen 16-22...
Och på tisdag blir det malmö med Filippa =D

Nej, nu måste jag skynda mig..
Puss och kram <3

Älskar min Patrik <3
Aladdin, familjen och vännerna <3

Höst, och köttbullar..

Nu har hösten verkligen kommit =(.
Jag sa till älsklingen för en stund sen:- usch, titta ut.. ser ut som de ska regna..
Och då sa älsklingen att de inte skulle regna på hela helgen.. Och så tittar jag ut nu 5 min senare, och då regnar de =(

Har fått grym värk i nacke, axlar och i ögat... Ögat låter skumt, men typ uppe i ögat, har fått en sådan hemsk migrän... =(

Gick och la mig med migrän, vakna med de också =( rolig dag detta..
Vi har nyss ätit frukost, och nu håller jag på att steka kötbullar.. Skulle ha gjort de igår men orka inte, så de fick bli nu... Så kan jag få mat med mig på jobb också =) Perfekt..

När köttbullarna är färdiga, ska jag ta på mig och gå ut med aladdin, sen hoppa i säng och vila lite.. Huvudvärken måste försvinna innan jobb, jobbar 14-22 idag =/..

Nej, nu ska jag gå till köttbullarna.
Älskar dig Patrik <3
Aladdin, familjen och vännerna <3

Ha en trevlig dag allesammans.


Lediga fredag :)

Idag är jag ledig :).. Himla skönt... Men har ändå haft en massa att göra.. Känns som jag skulle behöva en lååååång semester för tillfälligt.. De flesta vet väl redan att jag inte mår så bra pga av jobb.. Vissa säger att det är bara till att bita ihop och gå dit, och så hade kanske jag också sagt men det är verkligen inte så lätt..
Detta har tagit över hela mig, jag gråter vilken tid på dygnet, utan att veta varför. Jag är trött, och gnällig till tusen på Patrik <3 Förlåt älskling <3, ja det har blivit för mycket helt enkelt.. Jag försöker kämpa men får så ont i magen så fort det är tid att gå dit och det är inte meningen :(.
Jag kan ärligt säga att jag gråter var gång det är dags och min älskade sambo får trösta mig <3. Jag är så grymt tacksam över att jag har dig älskling <3. Jag gör detta för vår skull <3.
Jag önskar bara att det blir bättre, jag ber att jag får de nya jobbet jag sökt... Får väl veta det nästa vecka förhoppningsvis.. Snälla, hjälp mig att be om detta jobb. Det skulle betyda allt för mig..

Nej, nog om detta... Gick upp när älsklingen hade kört, satt här och gjorde lite uppgifter, sen var jag ute med Aladdin och gav han mat... Sen var det dags för Våra bästa år på tv.. =D
När det hade slutat hoppa jag in i duschen, körde till Boan och handla present till morfar som är helt färdig nu, och en liten present till mamma, men är inte färdig där än. Ska handla något till :)
Jag körde hem och lämna sakerna, och vidare till apoteket för att hämta ut mina mediciner.. Fick veta ang. den ena nya medicinen att man kan bli rätt så dåsig, och dålig i magen :(.. Så vi fick se hur de blev med mig sa de på apoteket.. Låter positivt :)
När jag varit på apoteket passa jag på att springa in till konsum och handla lite... Blev bla. någon slags "mjöl" så jag kan baka bröd, de enda jag ska tillsätta är jäst och vatten :). Så de håller jag på med nu.. De ska jäsa i 10 min till :)...

Sitter som sagt och väntar på att brödet ska jäsa färdigt, och på att min älskling ska komma hem <3.. Saknar honom såå mycket.. Min mjukis <3.
Hade tänkt dammsuga, men har inte hunnit och vet inte om jag hinner idag heller.. Men diskat har jag gjort iaf ;)
Måste skriva min reflektion till vårt grupparbete vi gjorde igår.. Vi blev godkända så nu hoppas jag på min reflektion... Ska skriva den ikväll tänkte jag, iallafall så mycket jag hinner, sen måste jag bli färdig med uppgift 2 också.. Har lite kvar på den.. Sen är det uppgift 1 också som jag ska göra klart.. (Har börjat på den)..

Imorgon blir det jobb 14-22 och på söndag 12-22.. Har inte så mycket att säga om där..Det är som det är..
Nej ikväll ska jag försöka hinna mysa med älsklingen också <3.

Patrik, jag är evigt tacksam för att du alltid ställer upp för mig <3.. Det hoppas jag du vet.. Du är det bästa som hänt mig, och du är helt underbar... Både jag och Aladdin älskar dig... Om endast vecka firar vi 1 helt underbart år tillsammans <3
Jag älskar dig hjärtat <3 / Din prinsessa..

Aladdin, familjen och vännerna <3..




Doktorn..

Var ju hos doktorn idag...
Fick massa nya piller, så nu hoppas vi att det blir bra =D..
Tog även nya blodprover så nu väntar jag med spänning ;)
Var hos mormor och morfar på morgonen och gud så kul vi hade.. hehe, vi "löste" korsord, eller försökte iaf.. haha =).. Vissa ord vi kom fram till var ju inte riktigt kloka, fast de var ju fel ord också =)

Efter läkaren umgicks jag lite med syrran och barnen, sen med mamma också.. Tog en fika hos mamma och snacka lite.
Sen stack Jag och Filippa till stan.. Och då följde Fabian med =).. Så det blev en runda där också..
Nu är jag hemma, varit ute med aladdin och är skit trött.. Funderar på att lägga mig i soffan och läsa min skvallertidning som kom på posten idag =)..
För sen när älsklingen kommer hem lite efter 17 ska vi äta fläskpannkakan som blev över sen igår =)..
Sen blir de lite plugg och sen IDOL =D..

Nu har jag bestämt mig för att det var sista dagen idag, då de blir kakor och godis för mig förutom på kalas osv.
Ska försöka komma igång med träningen också igen, men får se hur de blir med tiden.. Kanske nästa vecka =D..

Nej.. Nu ska jag läsa skvallertidning..
Ha en super kväll
Puss och kram <3

Patrik, Du är min klippa <3
Aladdin, familjen och vännerna <3

God kväll...

Då har man avslutat praktiken idag... Och det är helt underbart.. Jag trivdes jätte bra men de har varit kämpigt samtidigt som jag har jobbat och hållt på med uppgifter... Men de har gått och jag är stolt över mig själv =).

Idag var jag som sagt på praktik 7-16... När jag kom hem påbörja jag med maten, som blev fläskpannkaka.. Och nu sitter jag här och håller på med uppgifter.. Tycker de är skit kämpigt =/.. Uppgifterna är riktigt svåra.. Får hoppas jag hinner bli färdig i tid bara =)..

Inatt blir det jobb 21-08... Lite trist, men vad fasiken... Min underbara sambo ska köra mig till jobb och hämta mig imorgon.. Så imorgon är vi inte hemma på hela dagen.. Jag ska åka in till mormor och morfar, sen 10.30 ska jag till doktorn, sen till mamma en liten stund och sen träffa Filippa en stund =).. Trevligt.. vet inte om jag stannar tills patrik slutar, eller om jag åker hem tidigare.. De får vi se, men tror jag åker tidigare..

Nej nu måste jag fortsätta med uppgifterna innan mitt huvud dör av värk =(.. Sen blir det mys med älsklingen och idol.. Sen måste jag duscha och packa =).

Kan berätta att jag har sökt en ny tjänst, en natt tjänst, men de känns ganska så lönlöst.. Känns inte som att jag kommer att få de men jag hoppas med hela mitt liv.. Jag vill, Jag vill, Jag vill =)

Ha en underbar kväll.
*Jag har en hemlis som ingen får veta förän om några veckor* Så det så.. haha

Puss och kram.
Patrik, min älskling. Tack för att du ställer upp för mig <3 Jag älskar dig.
Aladdin, familjen och vännerna <3 Tack för att ni finns...

Massa praktik..

Då har det varit massa praktik..
I Fredags kväll jobba jag dock på mitt vanliga jobb, 16-22.. helt ok..
Sen upp tidigt igår, 7-16 var det praktik.. Sen stack vi till Ystad, till min mamma, där min syster med familj var... Trevligt... Var väl där ca 2 timmar, sen var det dags för bio.. "flickan som lekte med elden"... En bra film =)..
Var hemma vid 00 inatt, bara till att hoppa i säng för min del.. Patrik skulle sitta uppe och spela data spel.. hmm.. Kl ringde 06.20 imorse, bara till att stiga upp och gå till praktiken.. 7-10, sen stack jag hem och sov en stund... Sen har vi varit och handlat och lite så.. Bakade en kladdkaka, riktigt kladdig och god ;)..

Nu ska jag sticka till praktiken igen.. 16-21 =/.. Kommer vara riktigt trött ikväll, men då ska vi se wallander, lr ja.. Jag ska iaf.. =)

Imorgon blir det att plugga massa, sen jobb 16-22 =/..
nej nu måste jag gå.
ha en bra kväll
Puss och kram...


...

finns inte så mycket att säga..
håller fortfarande på med min praktik.. ska dit imorgon 7-16, sen är de jobb på fredag 16-22 :(

Har inte blivit så mycket bloggande, mår inte så bra för tillfälligt.. Psykiskt...
Känns jätte jobbigt, är ledsen jätte mycket var dag men de finns inget man kan göra =(..
Önskar att jag bara slapp..

Men jag har min underbara sambo, familj och vänner som stöttar mig.. Tusen tack <3

Skriver mer när jag har orken till de, måste göra massa arbeten nu också.. Skolan har kommit igång med nya uppgifter =D

Ha en super kväll..
Puss och kram <3

Tack älskling, för allt <3.. Du betyder merän allt för mig..
Aladdin, familjen och vännerna <3..

Ni är mitt allt <3

massa jobb...

har kommit hem från praktiken nu... jobbade 7-16... helt ok...
sen börja vi tvätta när älsklingen kom hem.. =(.. och nu har vi nyss lagt fläskfilén i marinad, där den ska ligga ca 40 min innan vi ska steka de=) mums.. Ska ha vitlökskroketter eller potatisgratäng.. Kan inte riktigt bestämma mig =/..
Nu är det snart dags för glamour, sen blir det mat för oss...
Jag ska ju jobba inatt 21-08.. Sen blir de skolan imorgon bitti.. trist att inte få komma hem direkt =(..
Kom nyss på att jag glömt att köpa bok till den nya kursen =O shiit... panik, så jag fick gå in och reservera den på tomelilla bibliotek på internet...Så förhoppningsvis kan jag hämta den imorgon =)...

Sen imorgon efter skolan blir de att ta de lugnt... de behövs... =)
Väntar på mail från min chef också.. nervös, men hoppas..

men nu ska jag se tv osv..
ha en super bra kväll.
Puss och kram <3

Älskar dig Patrik <3.. tack för allt .. du är mitt allt <3
Aladdin, familjen och vännerna <3

lediga söndag...

idag är jag ledig och det är sååå skönt...
ska verkligen njuta denna dag...
Vakna vid 9.30 imorse, sen gick jag ut med aladdin och nu väntar vi på de nybakta bullarna som jag gjort ska bli färdiga i ugnen.
Ska bli gott med nybakat..mums..
Sen blir de lite städning här hemma , och ta de allmänt lugnt.. =)

Såhär ser min vecka ut:
Mån- praktik 7-16, jobb 21-08
Tis- skolan 10.15
Ons- jobba 13.15-22
Tors- praktik 7-16
Fre- jobba 16-22
Lör- praktik 7-16 sen bio 21.00
Sön- praktik 7-10 och sen mellan 16-21

Massa jobb =/
Ajja ska ta bullarna..
Ha en super dag.

Puss och kram <3

Patrik, du är mitt allt <3 Älskar dig så mycket..
Aladdin, familjen och vännerna <3

aj aj aj...

Igår var det praktik mellan 7-17..Lång dag... Var riktigt trött under hela dagen =(..
Men nu är de äntligen helg..
Ska dock förhoppningsvis jobba på mitt riktiga jobb idag mellan 14-22.. Har lite svårt för att röra på mig för tillfälligt bara då jag har riktigt ont i ryggen =(..
Igår åt vi mat när jag kom hem, sen körde vi och handla sen blev de idol...
Efter idol skulle älsklingen se slutet av harry potter som han lånat hem men jag orka inte så jag gick och la mig... Kl var alltså 22.00 när älsklingen kom in och la sig..
Riktigt trött igår..

Uppe tidigt idag, inte alls kul.. =/

ajja.. har väl inte så mycket mer att skriva.. har bokat bio biljetter till "flickan som lekte med elden" den 19.. dagen efter premiär.. Så det ska bli mysigt <3.

Ska gå in och lägga mig i sängen en stund till och mysa med sötnosen <3 Sen blir de väl frukost.
ha en super bra dag.
Puss och kram

Patrik <3.
Aladdin, familjen och vännerna <3


trött..

Praktik mellan 9-18 idag... Lång dag... Denna tiden är trist... Man hinner inte så mycket..
Komma hem, äta sen typ dags att sova.. Jag som vill vara hemma längre =(

men dagen har varit bra idag iaf... Imorgon är det också praktik mellan 7-17, sen myskväll med älsklingen <3.. massa mys..

sen är de helg, och de är inget jag ser fram emot.. Inte lördag iaf =(.. vill verkligen inte :'(..
trodde faktiskt aldrig att jag skulle känna det såhär, de är hemskt men jag gråter =/..

Nej nu börjar idol om 45 min =D..
Sen vet jag inte vad de blir..sova eller tv..

hoppas ni får en trevlig kväll
puss och kram <3

Tack älskling för att du ställer upp <3.
Du är värd allt <3

Aladdin, familjen och vännerna <3


helt ensamma..

haha..
kan börja med att vi hade en super mysig kväll <3. Käka kina mat, mums..
sen vidare till bion.. När vi betala såg vi att vi var de enda som hade bokat..haha.
och när bion väl börja, så var vi helt ensamma i hela salongen.. hehe, men de var trevligt de med..
En bra film..

Nu är det snart idol.. om 10 min ca =D=D
Ska bli skoj, sen blir det att sova..

Blir jobb imorgon 9-18.. dryg tid men de får gå..
har lite ångest ang lördag, men ja.. Känns som jag bara får bita ihop och gå dit.. =(..

ajja, nog om de.
hade en underbar kväll med dig min älskling <3 Tack för dessa 10 underbara månader <3.. du är mitt allt..
Patrik <3

Aladdin, familjen och vännerna <3


Arg...

Då jobba man mellan 7-12 idag.. En som jobbar på min avd hade med sig sina 2 helt underbart söta kattungar.. Maja och zlatan... Så sjukt keliga och söta..

Sen träffa man johanna, tog en fika på bullen och bönan, sen gick vi till bo ohlsson för att handla lite, sen vidare till konsum..
På bo ohlsson hittade vi super söta bebiskläder =D De var sååå fina..

Fick också höra en sak ang jobb.. Helt sjukt... Nu blir jag bara mer och mer arg.. Mer vilja att inte gå tillbaka.. tyvärr.. de är hemskt..

men en glad sak idag är iaf att jag och älsklingen firar 10 månader<3.. Helt underbart..
Ska ut och äta sen gå på bio... Ska bli mysigt..

Men men...
nej nu ska jag avsluta och lägga mig och läsa min tidning, sen nåste jag diska =(..
Hoppas ni får en underbart trevlig kväll.
Puss och kram <3

Älskar dig Patrik, mitt hjärta <3. Är så glad att du är min, och att du älskar mig <3 Inget är bättre än när ens pojkvän älskar en tillbaka <3

Aladdin, familjen och vännerna <3

Härligt...

Fick sluta 1 timme tidigare på praktiken idag, och de behöves verkligen..
Idag åt vi fattiga riddare till kvällsmat, gott..
Tog vanliga rostbröd och doppa de i pannkakssmet, sen stekte vi de i smör och sedan doppa i kanel och socker.. Massa gott, mätt blev man också..

Nu har jag precis tittat på tv lite, så nu täntke jag ta de lite lugnt innan jag ska gå och duscha inför diol 2009 =D..
Eftersom jag var sjuk hela förra veckan så måste jag ju ta igen, så nu får jag jobba mellan 7-12 imorgon =(.. Trist, jag som ville vara ledig.. På eftermiddagen ska jag träffa Johanna :).
Sen ska jag och älsklingen ut och äta coh sedan gå på bio =D..
Ska bli massa mysigt.. Vi "firar" ju 10 månader imorgon.. underbart <3.

nej nu blir de att springa ner och ta tvätten..
Puss och kram <3..

har en fråga till er..
Om er kille/tjej hade skickat sms till en annan av motsatta könet och frågat om de skulle ha sex?
Vad hade du gjort då? Hade du stannat kvar eller lämnat honom/honom?..
KOM IHÅG, BARA EN FRÅGA..

Patrik, min solstråle <3
Aladdin, familjen och vännerna <3

trött efter första dagen..

gud, vad trött jag är..
första dagen efter min sjuktid och det känns verkligen.. Är helt slut i hela kroppen och har en dunkande huvudvärk..
Slutade kl 17 idag, och älsklingen kom hem samtidigt som mig <3..
Så vi har lagat mat och myss ätit. Det blev min kycklingröra med kroketter... Mums*

Nu har jag så ont i huvudet att jag ska ta mig ett bad och bara koppla av..
Sen blir de att ta de lugnt, ska se CSI ikväll med baby och mysa <3.

Imorgon blir det också praktik mellan 7.00-17.00, lång dag =(.
Men det får gå, för sen är jag ledig på onsdag..
Min lärare kommer imorgon också.. (A) nervös..

Har skickat iväg ett mejl till min chef nu idag, så nu får vi verkligen hoppas på de bästa..=D

men nu ska jag gå till badet.
Puss och kram

Älskar dig patrik <3 Du är mitt allt, mitt ljussken <3
Aladdin, familjen och vännerna <3

bakning på G..

har nyss gjort kanelbullar.. mums.. ska bli så gott att mumsa på de till ensam mamma söker..hehe..
De ska in i ugnen nu om några få min bara...=D

Annars har inte så mkt mer hänt idag... Gjort iordning i gaderoberna ute i hallen, så nu är de fina =D..

nu måste jag springa.

ha en bra kväll..


Det var mums...

Igår blev de perfekt tajming, vi gjorde iordning marängsvissen och åt den samtidigt som vi titta på Sommarkrysset.. Efter det blev de 30 mins CSI =)...
Vi gick och la oss vid 12 inatt, och när jag vakna och titta på kl var den 01.30 :S Kändes som jag hade sovit i typ 5 timmar eller något.. skumt.. Patrik hade dock lite svårare för att somna, men han sover nu istället..

Min förkyldning är väl densamma, är ju "bra" när jag tagit nässpray men de varar inte så länge.. Så fick sjuka mig idag också, får ju inte komma tillbaka till praktiken förän jag är helt frisk.. Men imorgon har jag (bestämt) mig för att gå dit och försöka iallafall..
Allt beror ju på hur jag mår imorgon bitti..
På tisdag MÅSTE jag dit iaf, för då kommer min "lärare" dit och ska hälsa på... Jag gjorde "" sådana för att hon är vikarie för min lärare, då min egen lärare har tagit semester..(igen)...

nej nu blir de att springa ut med hunden, sen äta lite frukost...
Satt nyss och åt upp bananerna som vi hade skivat upp som blev över sen igår, och några maränger =D..

Men ni får ha en super bra dag.
Puss och kram..

Älskar min underbara Patrik, ska in och pussa på han nu ;)
Aladdin, familjen och vännerna <3


God kväll...

Då var kl 19.44... Idag blev det Pizza för älsklingen och schnitzel med pommes för mig.. Detta var vid halv 5 tiden, och efter det gick vi och la oss för att sova en stund... Jag kan ärligt säga att jag fortfarande är helt slut i både kropp och huvud... Vaknade för ca 15 min sen, men älsklingen ligger kvar än..

Ikväll blir det marängsviss, massa gott =D..
Maränger, grädde, glass, banan, smält marabouchoklad och smält toblerone choklad... Massa mums...
Tänkte gå och starta med detta om en liten stund när jag vaknat till liv helt =D.. hehe..

Det är så trist väder ute, massa regn hela tiden =( Man blir trött av det också..
nej nu måste jag in och väcka min puppe med massa pussar och kramar <3 *mmm* mysigt..
Sen hoppas jag att Filippa kommer online snart så vi kan prata =D

Puss och kram <3
Ha en super bra regnig kväll..

Älskar min underbara sambo,
aladdin, familjen och vännerna <3



Arg och förkyld... :@

jag är så arg arg arg.... blir så galen på.........
Vill verkligen där ifrån, så snälla.. Låt de hända mig..

Har jobbat inatt, hmm säger inte mer... :@
Skulle ju på praktik idag och imorgon, men idag har jag fått sjuka mig igen =( hatar detta... Jag är så stopp i näsan nu så att jag inte kan andas.. Får inte ta nässpray merän 2-3 gånger heller om dagen, och jag har redan tagit 1 gång idag =(..

Vill bli friiiisk... =(

Så idag blir det att vila, vila och vila... Hatar detta =(..

nej nu ska jag kolla igenom reklamen jag fick i posten nyss..
Ska försöka att inte vara så arg mer, men de är så svårt.. är så trött på de nu..

Ha en fortsatt bra dag.
Puss och kram <3

Patrik, du är min ängel <3
Aladdin, familjen och vännerna <3

Klantiga jag.. =(

Jag är nog världens mest klantigaste människa..
Igår köpte jag en ny design som kosta 25 kr.. Redan där grät jag..
Sen satt jag i idag, nyligen och gjorde om den lite och rätt som de var, hade min nya design som jag betalat för försvunnit =(..
Så jag tänkte, jaha, då köper jag en ny.. Visst dumt att göra så men vill ju ha en fin design.. Så jag tryckte in sms och skicka iväg, men jag vänta säkert 15 min och där kom ingen kod tillbaka så jag fick ju göra om det, och precis när jag hade skickat iväg sms så kom den där j*vla koden, så nu har jag betalat för 3 stycken.. =(.. 75 kr alltså. Men men.. Nu är den fin iaf, och förhoppningsvis klar =D..
Kommer inte våga berätta för älsklingen nu när han kommer hem =/... Men blir han lite småarg får jag betala de 75 kr själv, faktiskt =D..

Ajja.. Idag har jag tvättat och diskat.. Har inte orkat göra så mycket mer, är rätt snorig.. =( Det rinner hela tiden..
Men, nu ska jag ringa min älskling och fråga om han är påväg hem så jag kan påbörja maten.
Chicken nuggets med ris idag =D..
Sen ska jag jobba inatt 21-10.. Blir bra med pengar, därför jag jobbar.. Annars hade jag inte orkat i detta tillstånd..

Hoppas ni får en underbar kväll.
Puss och kram <3

Älskling, hoppas du inte blir arg på mig =(.. Älskar dig massa massa massa <3
Aladdin, familjen och vännerna <3

Nässpray och hostmedicin...

Nu lever lilla Emma på nässpray och hostmedicin..Känns lite tråkigt men vad gör man inte för att bli frisk..?
Själv har jag tvättetid nu, så ska snart springa ner och kolla tvätten.. Hatar att tvätta.. Det är så drygt =/..

Sen ska jag kanske träffa Filippa =D Kan ju hoppas..
Men innan dess måste jag göra lite ärende till affären..

Det är så mysigt att få umgås med min sambo lite var kväll nu.. Känns som något ja.. Fantastiskt. Så mysigt <3.. Känns som vi kommer varandra mycket närmre..

Ajja, inatt blir det jobb.. Sen blir det praktik hela helgen.. Det är ett måste.. =D.

men nu måste jag springa ner till tvätten.
Puss och kram

Patrik, my baby <3. Du är allt hjärtat.
Aladdin, familjen och vännerna <3

Näsan..

Nu har näsrinnande brytit ut...
vissa stunder är jag helt stopp i näsan meda andra stunder rinner de..

Nu när älsklingen komma hem om 1 timme förhoppningsvis så ska vi försöka hinna till apoteket.. Handla nässpray och hostmedicin..

Till middag ikväll blir det kycklingsallad..=D Mums..(är inte alls sugen på mat)..
Under dagen som gått har jag sett på två filmer...
Först Juno, rätt bra faktiskt... Handla om en tjej som blev gravid, som adopterade bort det osv... Rekomenderas..
Sen kolla jag på wallander-blodsband =D

På onsdag nästa vecka firar jag och älsklingen 10 månader=D.. Har bokat super bra platser till beck filmen på bio.. Mysigt.. Får hoppas han vill ut och äta innan också <3..
Shit, snart har det varit vi i 1 år.. Känns helt underbart..

Men men, nu måste jag gå och snyta mig.
hoppas ni får en underbar dag/kväll.
Puss och kram.

Love you Patrik <3 Mitt hjärta..
Aladdin, familjen och vännerna <3

Tappa min röst =/

Jag som skrev på facebook osv att jag är på bättringsväg, och så ska jag säga en sak till aladdin så har jag nästan ingen röst =O
Jag håller på att tappa min röst...  Det låter hemskt..

Ajja, uppe med tuppen idag.. Får stanna hemma idag också..
sen måste jag jobba..
Skit väder idag också =(.. Inte alls kul..

Ajja, jag skulle försöka installera sims 3 på denna datorn men de verkar inte fungera =(..
Vill ju spela ..men men..

Imorgon blir det tvättning 7-14, sen skulle väl Filippa komma in en stund vid 3.. =D.. Sen ska jag jobba 21-10, sen är de praktik hela helgen..

Hoppas ni får en trevlig dag.
puss och kram

Älskar min patrik, han är så underbar <3
Aladdin, familjen och vännerna <3

trött =(

är så trött... sover, sover och sover hela dagarna =( det är så trist..

min älskling kommer inte hem förän om 4 timmar heller =(..
Sitter nu och pratar lite med Filippa <3. Hoppas jag är frisk till fredag så vi kan träffas <3.

Har tänkt gå och göra den dära pajen, men har inte riktigt med ork... Ögonen klarar knappt av att vara vaken längre =(..

Idag blir det MC donalds mat =D.. Älsklingen skulle ta de med sig hem efter jobb =D

Har orkat diskat lite idag iaf, så nu är där inte så mycket kvar.. Gud vad skönt om vi hade haft diskmaskin... Vi har funderat på att köpa en sådan liten men kommer aldrig till skott =/..

ajja, nu ska jag försöka göra paj, sen hoppas jag att Filippa har skrivet klart sin blogg =D
ha en super bra dag.
Puss och kram..

Älskar min sambo <3, Merän något annat.. Min kärlek till dig Älskling dör aldrig, den blir bara starkare och starkare <3.

Aladdin, familjen och vännerna <3

Grattis Fabian <3

Grattis Fabian på 3 års dagen <3.. Stora pojken nu..

Som sagt, idag blir Fabian 3 år, men jag kan inte åka dit idag eftersom jag är sjuk =/.. lite trist..
har fått en rälig hosta nu också på köpet =(... Vill att de ska bli bättre men de blir bara sämre..
Idag blir de att ta de lugnt, och vila...
Ska försöka orka göra en rabarber paj med ton av kokos, den såg så god ut så är tvungen att testa =D

Mer händer inte idag, längtar tills min älskling kommer hem <3.. Saknar han så mkt.. Saknar att kunna ligga och snusa på honom <3 Min mjuka pussegurka..

men men ha en bra dag
puss och kram

Patrik <3, du är allt <3
Aladdin, familjen och vännerna <3


Fortfarande sjuk =(

Stackars mig är fortfarande sjuk =(..
Halsen blir värre och värre känns det som.. Igår hade jag ont att de kändes när jag svalde, idag känns det helt grumligt =(..
Är fruktansvärt trött om dagarna och sover hela tiden =(
När jag gjort en sak är jag helt slut i kroppen.. Så mina dagar går ut på att sova.. Känns lite trist.. Skulle vilja tillbaka till praktiken men ja.. Vill bli helt frisk först...Vill inte riskera och smitta de andra..
Lite trist att jag måste ta igen tiden jag missar dock =/.. Men de får gå..Har fått en rälig hosta också, och ibland hostar jag tills jag klöks.. Äckligt =(

Nej, nu är min älskling hemma, men sitter och spelar vid datorn.. Har varit underbart skönt dessa senaste kvällarna för då har vi umgåtts mycket <3.. Var kväll har vi tittat på film/tv. Mysigt <3
Vi har nästan precis ätit middag.. Fläskfilé och potatisgratäng.. Inte mycket som gick ner kan jag säga..=(


Imorgon blir söta Fabian 3 år... =D
Grattis i förskott stora killen..

men men, nu ska jag slänga mig framför tv:n.. orkar inte sitta här mer..
Hoppas ni får en underbart trevlig kväll..
Puss och kram <3

Patrik, tack för att du är så underbar <3 Mitt hjärta tillhör dig <3
Aladdin, familjen och vännerna <3


Fabian 3 år <3

RSS 2.0